Spelat drygt 200 matcher i Allsvenskan – klar för Enköping

Enköping får in viktig rutin och erfarenhet i laget. Det är centern Mattias Johansson, som har spelat drygt 200 matcher i Allsvenskan, som är klar.

25-åringen har tidigare spelat för bland annat Almtuna i Allsvenskan och Manglerud i Norges högstaliga. Nu senast kommer han från degraderade Wings HC där han noterades för 28 poäng på 44 matcher, fördelade på 15 mål och 13 assists.

– ”Det som lockar främst med Enköping är tränarnas syn på hur verksamheten ska bedrivas. Framförallt med hög intensitet och kvalitet på träning, som jag tycker är enormt viktigt om man vill nånstans. Men också chansen att ta en stor roll i en ung och hungrig grupp som vill framåt”, säger Mattias Johansson till Enköpings hemsida.

Lagets tränare Robert Kimby säger följande om värvningen:
– ”Jättekul att vi kunde ro det i hamn. Vi har varit ute efter en lite mer erfaren spelare men som fortfarande har drivet och vi har följt ”Matte” en längre tid. Han har en bra bakgrund och är mogen och lojal i spelet. Vi tror att ”Matte” ska passa bra in i vår grupp och vi vill att han ska vara med och leda laget. Blir intressant att se hans utveckling”

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!