Teg förlänger med två spelare -”Ett lag med hög skicklighetsnivå”

Tegs SK fortsätter att jobba hårt med kontraktsförlängningarna till nästa säsong. Nu har två spelare till valt att krita på för en förlängning och det är de två forwardsen Petter Grefve och Tobias Holmberg.

Grefve har den här säsongen spelat 23 matcher och noterats för 18 poäng, fördelade på 11 mål och 7 assists.

Jag känner själv att jag tagit tillvara på förtroende jag har fått. Självförtroende stärks och det påverkar spelet över hela banan. Vi spelar även en offensivt rörlig hockey som passar mig och har ett lag med hög skicklighetsnivå, vilket vi ska fortsätta med nästa år när vi tävlar högre upp i tabellen, säger Grefve till klubbens hemsida.

Holmberg har spelat 24 matcher och har gjort 14 poäng.

Jag känner mig mer trygg i laget och föreningen i år. Är riktigt taggad på nästa säsong och jag har ganska höga krav på mig själv och vill producera ännu mer poäng. Jag vet att jag har det i mig och satsningen som föreningen gör känns positiv, säger Holmberg.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!