Tillhörde KHL-lag – klar för Nybro

Nybro har landat ett intressant nyförvärv. Det är den finländske forwarden Janne Kivilahti som är klar för klubben. 26-åringen har de senaste säsongerna spelat i Mestis, som är Finlands näst högsta liga, där han levererat mycket poäng.  145 poäng på 228 matcher för att vara exakt. Förra säsongen var han utlånad från KHL-laget Jokerit till Kiekko-Vantaa där han gjorde 43 poäng på 55 matcher, fördelat på 21 mål och 22 assists.

– Det känns väldigt spännande att komma till Nybro och spela i Vikingströjan. Jag har varit sugen på att spela i Sverige ett tag och tror att svensk hockey kan passa bra för mig i mitt spelsätt. Jag har hört mycket positivt om Nybro Vikings IF och jag har pratat med Sami Lehtinen om hur han vill att vi ska spela kommande säsong vilket jag gillade det som han berättade. Jag kommer att göra allt för laget genom att alltid göra mitt bästa både på och utanför isen. Jag förväntar mig att det blir en lång säsong för laget och att vi ska vara ett vinnande lag som aldrig ger sig, säger Janne Kivilahti till Nybros hemsida.

 

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!