Troja/Ljungby värvar och förlänger

Troja/Ljungby har börjat få fart på lagbygget. Nu har man gjort klart med två nya spelare, nämligen forwarden Adam Byström Johansson från BIK Karlskoga och backen Johan Malmborg från Borlänge. Man har även förlängt kontrakten med de två viktiga spelarna Jonatan Nielsen (två år) och Daniel Karlsson.

22-årige Byström Johansson har 22 SHL-matcher med Växjö och 49 matcher med BIK Karlskoga på meritlistan. Senaste säsongen spelade han 30 matcher med BIK Karlskoga men var även utlånad till både Borlänge och Arboga under säsongen. I Borlänge spelade han 26 matcher och gjorde 23 poäng, fördelade på 9 mål och 14 assists.

– En fin spelare som vi tror mycket på. Hade anbud från HA men ville vara med på vår resa och möjligheten att utvecklas ihop med vårt team med Roger i spetsen, säger Troja/Ljungbys sportchef Daniel Håkansson till klubbens hemsida.

20-årige Malmborg har en SHL-match med HV71 på meritlistan och spelade även han senaste säsongen i Borlänge där han gjorde 23 poäng, fördelade på 3 mål och 20 assists, från sin backplats på 52 matcher.

– Johan gjorde en stark säsong i Borlänge och vi ser en stor potential i honom. Ska bli spännande att se honom och se hur kan han utvecklas vidare i Troja, säger Håkansson.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!