Trojas nya strategi – Silencium

Det muttras i supporterleden. Trojas nya strategi, att låta tystnaden tala, har skapat frustration bland många. Samtidigt är det kanske ett bra tecken att ingen i styrelsen eller sportgruppen läcker information. Brukar tyda på att gruppen är homogen.

Igår släppte äntligen Troja-TV en intervju med ordföranden Pelle Wass där läget diskuterades. Två egentliga nyheter presenterades:

  • Pelle avser att ställa ordförandeposten till förfogande vid årsmötet i Juni. Sannolikt hjälpte de två supportrarnas mindre genomtänkta aktion vid sista hemmamatchen – där de krävde allas avgång (antar att det gällde de själva också att avgå som supportrar) – Pelle att ta det beslutet.
  • Daniel Håkansson tar över ansvaret som klubbchef och sportchef. Ett oprövat kort där framtiden får utvisa om det var ett bra val eller inte.

På tränarsidan anger Pelle att ett besked ska komma inom det närmaste. Senaste spekulationen i nyhetsflödet anger Gunnar Persson på den posten. Den som lever får se.

På spelarsidan finns i princip bara Daniel ”Trucken” Karlsson. Om tanken är att han ska spela i fyra kedjor, tre backpar samt målvakt – samtidigt och på alla positioner – så bör vi supportrar skramla ihop till nya skridskor. Han lär behöva det.

I nuläget har jag ingen trovärdig info alls om potentiella nyförvärv. Har sett en del namn dyka upp men några påskrifter lär inte komma förrän ny tränare är klar.

Har du några tips gällande Troja eller söderettan – maila: mr.troy@div1hockey.com

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!