Tungt tapp för Kumla – Kaptenen slutar med hockeyn

Först tappade Kumla Erik Planeby som valde att sluta med hockeyn och istället bli assisterande tränare i klubben, nu tappar man även backen Petter Larsen som även han väljer att lägga rightklubban på hyllan.

27-årige Larsen har Sunne IK som moderklubb och spelade i klubben upp till J20. Säsongen 07/08 lämnade han för Färjestads J18 där han spelade i två säsonger innan det blev IFK Munkfors i Hockeyettan. 10/11 värvades Petter till Nacka i ettan där han spelade i två säsonger innan han tillslut landade i Kumla. I Kumla har han sedan varit kvar i sex raka säsonger och där har han även varit lagkapten och assisterande lagkapten under tre av dessa sex säsonger.

”En av föreningens trotjänare har i dagarna bestämts sig för att avsluta sin karriär. Det handlar om den stabile och genomgode värmlänningen #24 Petter Larsen. Petter som under flera års tid varit en av klubbens bärandes spelare har alltid bidragit på och utanför isen, nu har han dock bestämt sig för att vända blad och vi i och runt föreningen kan inte göra annat än att säga tack för allt och stort lycka till i framtiden!”, skriver Kumla på sin Instagram.

 

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!