Två nya backar till Surahammar

Surahammar har gjort klart med två nya backar. Det är Robin Gren och Tom Olsson. Gren kommer närmast från Moras J20 där han 16/17 även var med under 5 matcher i Allsvenskan med A-laget och Olsson värvas från Division 2-laget Linden Hockey där han avslutade förra säsongen. Tidigare spelade han för Sollefteå där han även var assisterande lagkapten.

– Jag fick rekommendationer från både agent och andra spelare. Så det är anledningen till varför jag valde Surahammar. Det ska bli kul att prova på seniorhockey, det har jag ju aldrig gjort förut. Så det blir en utmaning, säger Gren till Surahammars hemsida.

Även Olsson kommenterar sin övergång:
– Jörgen Mähler kontaktade mig, jag kände honom sedan tiden i Sollefteå och frågade om jag var intresserad av att komma till Sura. Jag visste då att Eric Viklund, som jag spelade med i Sollefteå gått dit och även Rasmus (Fahlander). Så jag tackade ja. Det ska bli spännande, nya lag och nya ishallar att åka till. Har ju aldrig spelat så här långt söderut förut. Så det ser jag fram mot

 

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!