Tyringe, Kristianstad och Hanhals bygger på.. Jens verkar gå…

Det rör på sig i Hockeyettan Södras trupper.

Tyringe SoSS väljer att plocka in backen Linus Ljung från Grästorp. Linus återvänder till Skåne efter fyra säsonger i Grästorp. Tyringe håller fortfarande på att forma sin trupp och många förvärv återstår att göra. I sedvanlig stil lär vi inte få se några spektakulära sådana utan snarare att hyfsat talangfulla spelare i ung ålder kommer välja Tyringe för maximerad speltid.

Kristianstad IK har kontrakterat den norske backen Christoffer Rasch. Christoffer spelade merparten av förra säsongen i Tyringe SoSS men han med några enstaka matcher för KIK redan då. Kristianstad har också många namn kvar att presentera. Av gammal hävd kommer vi nog få se både etablerade och spännande namn dyka upp i den klubben. KIK är kanske den klubb som under längst tid haft Hockeyallsvenskan som målsättning utan att lyckas ta steget upp.

Hanhals Kings förlänger med Johan Holmberg. Johan börjar bli en av de mer rutinerade spelarna i Kings och kritade på för ytterligare ett år. Hanhals IF lär – som Tyringe SoSS – fylla trupper med lovande spelare från Göteborgsområdet för att få ihop sin trupp. I praktiken brukar det innebära ett lag som kommer husera i mitten eller nedre halvan av tabellen.

Västervik uppvaktar Trojas Jens Holmström. Enligt Västerviks Tidning så pågår förhandlingar om att få signaturen på pappret. För Trojas del vore detta ett tungt tapp då Jens är en av ryggradsspelarna i truppen med sin effektiva forechecking där han väldigt ofta stjäl puckar av motståndarna. Jens fick en ganska trevande start på hockeylivet efter att ha återvänt till Troja/Ljungby men har spelat upp sig de sista säsongerna. Landar Vvik denna värvningen har de gjort ett fynd.

//Mr Troy

Tipsa på: mr.troy@div1hockey.com

 

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!