Tyringe/Tranås-målvakten flyttar till Norge

Målvakten Charlie Fredriksson har hittat ny klubb. I höst tar han flyttlasset till grannlandet Norge där han kommer representera Gjøvik i Norges andraliga.

Fredriksson spelade förra säsongen för Tyringe där han stod 16 matcher med en räddningsprocent på 88.9%, och avslutade den i Tranås där han spelade 3 play off-matcher med 90.8 i räddningsprocent. Han har tidigare även spelat för Nybro i Hockeyettan.

-”Jag valde Gjøvik och spel i Norge för att testa något nytt efter ett par säsonger i Hockeyettan i Sverige och för att jag hört mycket bra om Gjøvik som lag och stad. Jag tror och hoppas att jag kan ta nästa steg i min utveckling som målvakt där”, säger Charlie Fredriksson till Gjøviks hemsida.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!