Värvar back från Karlskrona -”Fått stort förtroende”

Mörrum har gjort klart med backen Niklas Torgersson, som närmast kommer från Karlskronas J20. Kontraktet är skriver på 2 år.

19-åringen är född i Göteborg men har spelat de flesta av sina juniorår i Karlskrona där han spelat de fyra senaste säsongerna. Förra säsongen spelade han 46 matcher i SuperElit, och var dessutom med en match i SHL. Säsongen 16/17 var han utlånad under 4 matcher till just Mörrums J20.

– Förra säsongen representerade jag Karlskrona HK SuperElit där vi hade en tuff höst, men efter jul tog vi oss hela vägen till kvartsfinal. Under året utvecklades jag starkt då jag fick stort förtroende från mina tränare. Jag ser mycket fram att få representera Mörrum nästa säsong och även utvecklas som hockeyspelare både på och utanför isen. Det ska bli spännande och kul att ansluta i augusti och träffa det nya laget. Jag hoppas jag ska kunna bidra mycket med mitt spel under säsongen, säger Niklas Torgersson till Mörrums hemsida.

Jim Känno från Mörrums sportgrupp kommenterar klubbens senaste nyförvärv:
-”Niklas Torgersson är en relativt stor back med bra rörlighet. Han har sina främsta styrkor i defensiven. Det är viktigt för oss att även Niklas har skrivit på ett kontrakt för två säsonger vilket visar att spelare tror på att de kommer utvecklas i vår verksamhet.”

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!