Veckans lag v.1: Östra VårserienMålvakt:

Benjamin Johansson – Sollentuna HC
Johansson har haft en både tuff – men bra vecka. Sollentunas tre matcher slutade med två vinster och en förlust. I 2-5 segern mot Enköping räddade Benjamin 29 av 31 skott (93,55%) och i 2-5 segern mot Wings räddade han 31 av 33 skott (93,94%). I förlustmatchen mot Hammarby fick han en svettig uppgift där han fick totalt 45 skott på sig och räddade 40 av dessa.

Bubblare: Sebastian Andersson – Hammarby IF

Backar:

Hugo Lindman Gustafsson – Enköpings SK
Har inte bara gjort ett bra jobb defensivt, utan har även producerat framåt i samtliga av Enköpings tre matcher.

Andreas Ekström – Sollentuna HC
En av Östras bästa backar under veckan är Ekström som gjort hela fem poäng, varav fyra i samma match mot Enköping.

Bubblare: Axel Åström Hammarby IF, Joakim Albertsson Hammarby IF

Forwards:

Filip Runbjer – Segeltorps IF
Runbjer har varit en av Segeltorps viktigaste spelare under veckan. Mot Hanviken gjorde han 1-0 (en match som dessvärre slutade med förlust) och i segern mot Strömsbro levererade han ett mål (i boxplay) och ett assist.

André Fredriksson – Enköpings SK
Precis som sin lagkamrat Lindman Gustafsson så har även Fredriksson varit delaktig med poäng i samtliga tre matcher som Enköping spelat. För Fredrikssons del har gjorde han tre assists och ett mål, varav målet var det avgörande 3-4 målet mot Strömsbro.

Joakim Axman – Strömsbro IF
Axman har hittat tillbaka till sin fina saknade form. Under veckan har han dragit till med fyra nya poäng. Tre av dessa poäng gjordes när Strömsbro vann med 3-4 mot Enköping där Joakim gjorde två av lagets fyra mål. Ett av målen var dessutom det matchavgörande målet.

Bubblare: Niclas Rosenberg – Hammarby IF, Robin Kokkonen Hammarby IF, Zebastian Bodini Schmitt – Enköpings SKDela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!