Veckans lag v.1: Västra VårserienMålvakt:

Isac Ohlsson – Malungs IF
Veckan startade med en tuff förlust, men efter steppade både laget upp och Ohlsson täppte igen och avslutade med två segrar. Först en 1-5 vinst mot Köping där Ohlsson räddade 26 av 27 skott (96,30%) och sedan en 4-2 seger mot Kumla där han räddade 30 av 32 skott (93,75%).

Backar:

Sebastian Björnstad – Nyköpings SK
Björnstad levererade dels två viktiga assists mot Malung, men även en viktig assist mot Linden (där matchen dessvärre slutade med förlust). Med tanke på att de målgivande passningarna ändå var av den ”viktigare” sorten, så är vi snälla med baklängesmålen för den här gången.

Robin Axbom – Nyköpings SK
Det är ingen skräll att Axbom letar sig in i Veckans lag, han är ju trots allt en av Hockeyettans kanske bästa backar. I veckan hade han även en bra vecka framåt med fyra assists.

Bubblare: Viktor Wåhleman – Malungs IF

Forwards:

Hugo Ollila – Linden Hockey
Ollila är åter tillbaka i Veckans lag. Mot Nyköping spelade han en minst sagt viktig roll när Linden vände och vann. Han kvitterade till 2-2 och satte sedan segermålet till 2-3 inom loppet av några minuter, och som att inte det vore nog så gjorde han två extremt viktiga mål även mot Surahammar när Linden vann med 6-5.

Kristian Ferletak – Malungs IF
Ferletak har en kanonvecka bakom sig igen och har levererat 4 mål och 1 assist när Malung tagit 2 av 3 vinster. Mot Köping gjorde han dessutom ett straffmål.

Emil Knuts – Malungs IF
Även lagkamraten Knuts kan känna sig extra nöjd över sin vecka då han precis som Ferletak har gjort fint med poäng. Totalt blev det 5 poäng, fördelade på 2 mål och 3 assists.

Bubblare: Adam Hirsch – Nyköpings SK, Simon Rodling – Nyköpings SK

 

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!