Veckans lag v.2: Västra VårserienMålvakt:

Jonathan Frykholm – Kumla HC

Skulle utnämna ”Veckans lag” så hade det varit Kumla. Nu gör vi inte det, men vi kan iallafall utnämna deras målvakt till Veckans målvakt. Frykholm har varit rejält stor denna vecka och har varit en stor orsak till att Kumla tagit full pott. Mot Linden tog han 30 av 32 skott (93,75%), mot Surahammar tog han 46 av 47 skott(!) (97,87%) och mot Nyköping tog han 36 av 37 skott (97,30%). Hade vi haft en hatt på oss hade vi lyft den för Frykholm.

Backar:

Johan Erkgärds – Forshaga IF

Erkgärds hade en stor roll i att Forshaga besegrade Malung med 3-2 genom att först kvittera till 1-1 och sen passa fram till det avgörande målet som gav Forshaga tre poäng. Mot Surahammar fanns han med i poängprotokollet två gånger om igen.

Robin Axbom – Nyköpings SK

När Nyköping vände ett 1-3 underläge till seger mot Köping klev Axbom återigen fram. Den här gånger med tre målgivande passningar som innebar att Nyköping kunde dra ifrån till en säker ledning och tre viktiga poäng i jakten på playoff-platsen.

Forwards:

Andrés Staforelli –  Eskilstuna Linden Hockey

Linden har det tungt just nu, men en som inte har det lika tungt är Staforelli som gjort mål i samtliga tre av Lindens matcher den här veckan.

Martin Eberhardsson – Kumla HC

Eberhardsson verkar ha hittat tillbaka till sin tidigare form och gjorde 5 poäng i veckan. Bland annat passade han fram till det avgörande 2-1 målet mot Nyköping och var inblandad i två av fyra mål mot Linden.

Oliver Östergren – Kumla HC

Kumladominans den här veckan och det är inte konstigt. Östergren är en av spelarna som levererat mest, och med det menar vi en fräsig 4+2 meny. Han avgjorde mot Nyköping, var inblandad i fyra av fem mål mot Surahammar och gjorde såklart även mål mot Linden.

Bubblare: Oliver Kandergård – Forshaga IF, Johan Mörnsjö – Nyköpings SKDela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!