Veckans lag v.47: SödraMålvakt:

David Elmgren – HC Dalen
Elmgren är veckans målvakt i Södra serien. Det blir han genom sin insats mot Halmstad där han rakt igenom gjorde en stabil insats och visade upp ett formstarkt spel. Dalen vann tillslut med 2-5 och David räddade 41 av 43 skott (95,35%).

Backar:

Erik Lindström – Nybro IF
Återigen finns Lindström med i Veckans lag. Mot Kallinge/Ronneby gjorde han en ny stabil insats och gjorde även två nya assists som ledde fram till att Nybro kunde öka på sin ledning till både 2-0 och 3-1.

Alexander Molldén – Mörrums GoIS
Molldén har börjat hitta tillbaka till sin poängform han hade i början av serien. Mot Tyringe stod han för en 1+1 meny där han först passade fram till kvitteringen till 1-1 för att sedan göra 5-2 vilket skulle bli ett extremt viktigt mål då det tillslut blev ett game winning goal i 7-4 segern.

Bubblare: William Wellén – Kallinge/Ronneby IF

Forwards:

Hampus Melén – Mörrums GoIS
Mörrums andra spelare i Veckans lag den här veckan. Melén hade även han en viktig roll i segern mot Tyringe. Totalt gjorde han 4 poäng under matchen, 1 mål och 3 assists. Assisterna ledde fram till 1-1, 2-1 och det matchvinnande 5-2 målet och när Tyringe reducerade till 5-3 i tredje perioden så gjorde ökade han snabbt efteråt på till 6-3 i boxplay.

Pontus Eklöf/Petter Eklöf – Tranås AIF
Bröderna Eklöf tar båda den här platsen, välförtjänt. Vi ska inte skilja dom åt gällande deras insats mot Borås då de tillsammans gjorde en strålande match. Lyssna bara på det här: Tranås vann med 2-5, vilka som gjorde samtliga målen? Jo, Pontus gjorde 3 och Petter gjorde 2. Inte nog med det gjorde de även assists på varandras mål (förutom ett). Mycket mer motivering än så behövs knappast.

Roman Semjonov  – Vimmerby HC
När Vimmerby vann med 6-3 mot Hanhals så var Semjonov en minst sagt viktig del i segern. Han gjorde nämligen 3 mål och 1 assist under matchens gång. Hans mål hade en stor betydelse för matchens gång då de innebar 2-1, 3-1 och 4-1.

Bubblare: Emil Larsson – HC DalenDela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!