Veckans lag v.47: VästraMålvakt:

Christoffer Hanning – Surahammars IF
Är det någon som förtjänar och ska ha den här platsen då är det Christoffer Hanning. När de flesta trodde att Surahammar skulle bli rejält överkörda av topplaget Borlänge gjorde Hanning en jättematch och räddade 56 av 58 skott (96,55%).

Backar:

Tobias Björklund – Mariestad BoIS
Björklund stod för en hejdundrande match mot Grums där han hade assists på 4 av lagets 6 mål. Det gör honom till hela Västra seriens poängstarkaste spelare i veckan. Han var heller inte inne på något av de tre baklängesmålen.

Johan Erkgärds – Forshaga IF
I den tuffa matchen mot Malung där Forshaga vann med 4-3 efter förlängning gjorde Erkgärds tre poäng. Han assisterade till 1-0 och 2-0, och gjorde själv 3-1. Tre poäng i ett viktigt läge som gjorde att Forshaga tog två viktiga poäng.

Bubblare: Robin Axbom – Nyköpings SK

Forwards:

Henrik Thegel – Skövde IK
Veckans hetaste forward. I matchen mot Köping vann Skövde med 2-3. Thegel gjorde samtliga av lagets mål. Snacka om glödhet!

Johan Planeby – Skövde IK
Thegel i all ära, men vi ska inte v glömma Planeby. Utan honom hade hans lagkamrat förmodligen inte gjort tre mål. Johan assisterade till två av målen som ledde fram till 1-1 och 2-2.

Andrés Staforelli – Eskilstuna Linden Hockey
Linden har flera potentiella spelare till den här platsen, men vi utser Staforelli till vinnare. Varför? Jo för när Linden besegrade Kumla hade han en viktig roll i det hela med sina två mål som betydde de två ledningsmålen till 1-0 och 2-1.

Bubblare: Hugo Ollila – Eskilstuna Linden HockeyDela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!