Veckans lag v.50: Östra serienMålvakt:

Alexander Jirhage – Vallentuna BK
Det var i sista omgången allting skulle avgöras för Vallentunas vara eller icke vara i Allettan efter jul. De hade ingen lätt uppgift framför sig mot heta Väsby, men Vallentuna som lag krigade till sig tre poäng. I målet stod Jirhage och räddade samtliga skott när Vallentuna vann med 4-0 i den avgörande matchen.

Bubblare: Rasmus Hedström – Huddinge IK

Backar:

Erik Flood – Hudiksvalls HC
Det går inte blunda för Floods säsong. På 22 matcher har han noterats för 22 poäng. Mot Hanviken gjorde han tre nya assist och ett av dessa var bland annat till 0-1 målet.

Tobias Ericsson – Vallentuna BK
När Vallentuna besegrade Väsby med 4-0 och säkrade sin plats till Allettan så spelade Ericsson en viktig roll. Under matchen ökade han på sin poängskörd med två nya assists som ledde fram till att laget kunde öka på till både 2-0 och 3-0.

Forwards:

Johan Mohlin – Wings HC Arlanda
Även fast Wings inte nådde enda fram till Allettan så känner sig Mohlin förhoppningsvis ändå nöjd över sin insats i sista grundseriematchen. I den viktiga matchen mot Segeltorp slog Mohlin till med 2 mål och 1 assist.

Christian Olsson – Visby/Roma HK
I Visby/Romas segermatch mot Hammarby (1-7) gjorde Olsson en hejdundrande insats. Först gjorde han både 1-1 och 1-2, och när hesa Fredrik tillslut tjöt kunde han gå och byta om med ett hattrick + ett assist i ryggen.

Gabriel Deutsch – Strömsbro IF
Deutsch fortsätter att leverera för Strömsbro. Mot Enköping slog han till igen. Den här gången med 1 mål och 2 assists. Poängen var bland annat på lagets två första mål.

Bubblare: Ludvig Wallin – Enköpings SK, Robert Sterling-Berglund – Segeltorps IF, Robin Carneholm – Segeltorps IF, Victor Andersson – Huddinge IKDela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!