Veckans lag v.52: Allettan SödraMålvakt:

Tobias Sandberg – Mariestad BoIS
I det heta förväntade toppmötet mellan Mariestad och Troja/Ljungby visade Sandberg återigen att han är en av Hockeyettans bästa målvakter. Totalt räddade han 32 av 33 skott (96.97%) medans Mariestad sköt 21, och matchen – den vann Mariestad med 3-1.

Bubblare: Isak Edman – Kallinge/Ronneby

Backar:

Anton Brandhammar – Skövde IK
Brandhammar var en otroligt viktig del i att Skövde vände och vann mot Tranås. Tranås ledde  med 1-3, men Skövde vann tillslut med 5-3. Brandhammar assisterade till det avgörande 4-3 målet och satte själv 5-3 när Tranås jagade kvittering. Lägg därtill att han inte var inne på något av de tre baklängesmålen.

Tobias Aronsson – Mariestad BoIS
Aronsson kniper platsen tack vare att han gjorde det viktiga matchavgörande 2-1 målet mot Troja/Ljungby. Snacka om viktigt mål!

Forwards:

Måns Krüger – Huddinge IK
Krüger inledde Allettan på bästa sätt genom att bli poängbäst mot Grums. Huddinge gjorde totalt 4 mål – och Krüger gjorde tre assists.

Lukas Söderlund – Mariestad BoIS
Succéspelaren är tillbaka i Hockeyettan och slog till direkt. I sin comeback mot Troja/Ljungby slog han till med två mål direkt.

Henrik Thegel – Skövde IK
Denna Thegel. Var precis som sin lagkamrat Brandhammar en viktig del i Skövdes vändning mot Tranås. Thegel kvitterade först till 1-1, sedan passade han fram till både reduceringsmålet till 2-3 och kvitteringen till 3-3.

Bubblare: Marcus Borgh – Halmstad HFDela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!