Veckans lag v.52: Östra VårserienMålvakt:

Victor Öjdal – Segeltorps IF
Segeltorp inledde Vårserien på bästa sätt. Inte bara gjorde laget många mål framåt och tog lite överraskande tre enkla poäng – utan i målet gjorde dessutom Victor Öjdal en finfin insats och höll nollan i 0-5 segern mot Sollentuna. Totalt räddade han 31 skott.

Bubblare: Hugo Edlund – Hanvikens SK

Backar:

Jonas Vidlund – Segeltorps IF
Vidlund klev fram rejält mot Sollentuna och gjorde inte bara en bra insats defensivt. Han producerade även tre assists på lagets totalt fem mål.

Edvin Hammarlund – Hanvikens SK
Hammarlund hade en stor roll i segern mot Strömsbro. Han hade assists på 1-0 och 3-1 och satte sedan själv 5-2 i sluttampen när Strömsbro jagade för fullt för att komma ikapp. Extra pluspoäng på att han heller inte var inne på något av baklängesmålen.

Forwards:

Pontus Andersson – Wings HC Arlanda
I matchen mot Enköping när Wings vann med 4-3 gjorde Andersson två av målen. Ett av dessa var det avgörande målet till 4-3 med mindre än fem minuter kvar att spela som innebar tre poäng.

Rasmus Hedin – Wings HC Arlanda
Precis som lagkamraten Andersson här ovanför gjorde Hedin två lägliga och viktiga poäng. Mot Wings inledde han målskyttet när han satte 1-0 och assisterade även fram till det avgörande 4-3 målet.

Ludwig Ahlin – Enköpings SK
Trots att Enköping föll tungt mot Wings i första omgången så förtjänar Ahlin en plats i Veckans lag. Varför? Jo, för att trots förlusten spelade han en viktig roll i Enköping genom att passa fram till både reduceringsmålet till 2-1 och kvitteringen till 3-3. Assister som hade inneburit poäng om det inte vore för ett sent ledningsmål för Wings.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!