Veckans lag v.52: Södra VårserienMålvakt:

Mathias Israelsson – Hanhals IF
Israelsson var ett monster mot Dalen i första omgången. Genom att rädda 39 av 40 skott, vilket gav honom en räddningsprocent på 97.50%, så kunde Hanhals ta tre viktiga poäng genom att vinna med uddamålet 1-2.

Backar:

Anton Sundin – Hanhals IF
Även Sundin i Hanhals spelade en ytterst viktig roll i de där tre poängen mot Dalen. Det var nämligen han som avgjorde hela bataljen genom att göra 1-2 i tredje perioden. Hade det inte varit för Antons mål hade matchen kanske slutat annorlunda.

Gabriel Jammeh & Andreas Anarp – Tyringe SoSS
Ja, Tyringe föll med hela 0-7 mot Kalmar. En dålig insats, men där vi ändå hittat två ljusglimtar. Tredje backparet Jammeh och Anarp var de enda backarna som inte var inne på något av de sju baklängesmålen (förutom Johnsson, men där är vi mer osäkra på speltiden). Därför tycker vi att Jammeh och Anarp förtjänar beröm och en delad plats i Veckans lag.

Bubblare: Niklas Dahlberg  – Kalmar HC, Jens Andersson – Kalmar HC

Forwards:

Mathias Wigley – Vimmerby HC
Vimmerby hade det kämpigt med att besegra Mörrum och vann tillslut med uddamålet 1-2. Inblandade i båda lagets mål var Wigley, som satte 0-1 och passade fram till matchavgörande 1-2 målet.

Adam Persson – Kalmar HC
Persson var på spel- och poänghumör mot Tyringe. Resultatet bled 0-7, och för Perssons del levererade han en 2+1 meny och blev poängbäst i laget.

Niklas Salo – Vimmerby HC
Gjorde precis som lagkamraten Wigley en viktig prestation mot Mörrum. Wigley var inblandad i båda målen, och assisten han gjorde till det matchavgörande målet var till just Salo som sköt hem tre poäng till Vimmerby.

Bubblare: Kim Runermark – Kalmar HCDela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!