Veckans lag v.52: Västra VårserienMålvakt:

Daniel Fahlström – Nyköpings SK
Fahlström var den enda målvakten att täppa igen totalt i den första omgången. Mot Forshaga räddade han samtliga 26 skott och startade Vårserien på bästa möjliga sätt. Viktigt för självförtroendet!

Backar:

Oskar Olsson – Malungs IF
Olsson fortsätter sin poängsuccé och var den backen som gjorde flest mål i omgång 1. Malung vann med 0-6 mot Surahammar och Olsson hade två fullträffar under matchens gång.

Martin Jörgensen – Köping HC
Var tillsammans med Olsson de enda backarna som lyckades hitta nätmaskorna. Jörgensens mål innebar dessutom att Köping gjorde det viktiga 1-0 målet när de tillslut vann med 3-1 mot Kumla.

Forwards:

Daniel Söderlund – Malungs IF
Söderlund visade upp sig rejält mot Surahammar – genom att göra hattrick. Ena målet var även i det betydande skicket att Malung kunde öka på sin ledning till det lite säkrade 0-2.

Christian Axelsson – Nyköpings SK
Är det någon som verkligen förtjänar sin plats så är det Axelsson. När Nyköping vann med 3-1 mot Forshaga så var Axelsson inblandad i samtliga mål genom att göra 1 mål och 2 assists. Ska vi vara ”logiska” så hade matchen kunnat sluta annorlunda om det inte vore för Axelssons kanonkväll.

Anton Karlsson – Köping HC
Även Karlsson hade en viktig roll i sitt lags seger. Köping vann med 3-1 och Karlsson gjorde det avgörande matchvinnande målet (2-0) och passade även fram till 3-0.

Bubblare: Johan Mörnsjö – Nyköpings SKDela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!