Veckans lag v42: Västra serien

Vårt första Veckans lag för Västra serien består av en klar Linden-dominans. Kanske inte helt konstigt med tanke på lagets vecka och spelarna har verkligen klivit fram och presterat när det gäller. Det finns en hel del ”bubblare” till Västras första Veckans lag, men det är dessa vi fastnat lite extra för:Målvakt:

Martin Svedberg – Grums IK
Det fanns många potentiella målvakter som kunde tagit denna plats för föregående vecka. Men vårt val föll på Svedberg. Varför? Jo, för att först startade han matchveckan med att rädda 28 av 29 skott i 3-1 segern mot Kumla (96,55%) där han dessutom gjorde ett assist(!) när Grums punkterade matchen, och sedan avslutade han den med rädda 34 av 35 skott (97,14%) när laget slog Skövde med 4-1.

Backar:

Gustav Särenborg – Linden Hockey
Hade en viktig roll i Lindens 3-4 seger mot Forshaga, inte allra minst för sin inblandning på 2 av 4 mål där han noterades för 2 assists. Han fanns även med i målprotokollet när Linden överraskade och slog Nyköping med hela 6-2.

Ludvig Karlsson – Mariestad BoIS
Mariestad har kanske inte sin allra bästa vecka bakom sig, men ändå finns det många spelare i Mariestad som gjort det bra. En av dessa är Karlsson, som assisterade till lagets enda mål i derbyt mot Skövde och till det viktiga 2-0 målet mot Malung, där han i samma match även satte sitt första mål för säsongen.

Forwards:

Pelle Hedlund – Grums IK
Är det någon som förtjänar en plats i veckans lag, då är det Pelle Hedlund. Han drog inte bara till med fem poäng under veckans gång, utan det var dessutom 5 mål(!). När Grums slog Skövde med 4-1 gjorde han 3 av 4 mål och i 3-1 segern mot Kumla gjorde han 2 av 3 mål. Snacka om viktig spelare för Grums den här veckan!

Hugo Ollila – Linden Hockey
Veckan har varit så pass bra för Ollila att han seglat upp som intern poängligaledare efter sin 2+3 meny. 1 mål och 1 assist mot Nyköping följdes sedan upp av inblandning i tre av lagets fyra mål i 3-4 segern mot Forshaga efter att Ollila gjort 1 mål och 2 assists.

Oscar Carlsson – Linden Hockey
Carlsson ville inte vara sämre än kedjekamraten Ollila och slog även han till med att göra 2 mål och 3 assists. En riktigt imponerande vecka av Carlsson som innan bara gjort två poäng på 9 matcher. Även Carlsson stod för 1+1 mot Nyköping och sedan 1+2 mot Forshaga.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!