Veckans lag v44: Västra serienMålvakt:

Isac Ohlsson – Malungs IF
Ouuphh! Vilken match det blev mot Skövde. Jag ska inte ljuga, undertecknad var en av dom som trodde att Skövde skulle ta tre poäng i den här matchen. Men Ohlsson och co tänkte något helt annat. 0-0 stod sig nämligen fram tills 58 sekunder återstod av tredje perioden, då gjorde Malung 0-1 och Ohlssons mur stod intakt och han räddade samtliga 31 skott.

Backar:

Markus Magnusson – Nyköpings SK
När Nyköping vann med 4-2 mot Forshaga i veckan var Magnusson inblandad i 3 av 4 mål framåt. Assist till 1-0 och 4-2, och målskytt på 3-0. Bra gjort av Markus som tidigare ”bara” gjort 4 poäng på 11 matcher och nu drämde han till med 3 poäng på 1 match.

Jesper Alasaari – Lindlövens IF
Debuterade för Lindlöven i det målrika derbyt mot Kumla (6-5). Direkt in i förstafemman och två assists till ledningsmålet till 4-3 och sedan till det avgörande 6-5 målet. Helt okej debut.

Forwards:

Alexander Kovalonok – Lindlövens IF
Kovalonok (tillsammans med Lalander) ska alltid vara värst. På poängfronten alltså. Mot Kumla drog han till med 4 nya poäng, varav 1 mål och 3 assists. Inblandad i 4 av 6 mål, där han gjorde den viktiga kvitteringen till 5-5. Självklart assisterade han även till avgörandet till 6-5 också.

Filip Nordström – Forshaga IF
Forshaga föll visserligen tungt mot Nyköping med 4-2, men Nordström kan ändå hålla huvudet högt. Det var nämligen han som gjorde båda Forshagas mål. Frustrerande kan vi förstå. Bra krigat av Filip.

Daniel Backman – Lindlövens IF
Mot Kumla klev även Backman fram och gjorde 2 mål och 1 assist. Poängen i extremt viktig betydelse, då målpassningen innebar 1-0 och hans mål ledde fram till en 4-3 ledning och i tredje perioden satte Daniel även det avgörande målet till 6-5 som gav Lindlöven tre svettiga poäng. Kul av en spelare som kanske inte syns allt för mycket annars, men som verkligen klev fram i rampljuset i rätt tid.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!