Vimmerby värvar kanadensisk forward

Vimmerby har värvat den kanadensiske forwarden Tyler Coulter.

22-årige Coulter har inte tillhört någon klubb den här säsongen men spelade förra året 16 matcher för Univ. of Calgary där han noterades för 3 poäng och 14 matcher för Jacksonville IceMen i ECHL där han gjorde 4 poäng.

2016 blev Tyler Coulter mästare i WHL tillsammans med Brandon Wheat Kings.

– Jag är en lagspelare som gör allt för att vinna. Jag spelar en snabb hockey och har ett bra skott. Som person är jag snäll och artig och ser fram emot att träffa alla. Jag hoppas kunna bidra med offensiv hockey. Jag vet att laget har gjort bra ifrån sig så här långt och hoppas kunna ta det ett steg till, säger Coulter till Vimmerbys hemsida.

 

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!