Visby värvar Kanadensare

Gotlänningarna Visby/Roma har gjort klart med en minst sagt intressant Kanadensare som senast kommer ifrån spel i den nordamerikanska universitets ligan NCAA där han var assisterande lagkapten i University of Alaska. Spelaren det rör sig om är Ryker Leer som den gånga säsongen producerade 8 poäng på 38 spelade matcher.

Visbys hemsida skriver de följande om värvningen utav Ryker:

Vi är så klart medvetna om att poängproduktionen inte skrämmer men ligan håller en väldigt hög nivå och de bästa spelarna går rakt in i NHL och ett stort antal går också vidare till AHL.

Att Ryker kan producera poäng har han inte minst visat i juniorligan där han sista året levererade 59 poäng (23 mål 36 assist) på 57 matcher. Visby Roma har haft möjlighet att se åtskilliga matcher med Ryker samt fått goda referenser från hans tidigare klubb. Vi är övertygade om att Ryker kommer vara en av lagets offensivt starkaste spelare tack vara sin fina skridskoåkning, rappa skott och dessutom besitter Ryker en hög arbetskapacitet och han är inte heller rädd att ge eller ta en tackling.

Ryker anländer till Visby till ispremiären och avtalet är skrivet på ett år.”

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!